Voyonfilms

Szia! Ádám és Attila vagyunk, egy fotográfus, filmes duó, és nem utolsó sorban jóbarátok.

Partnerségünk nem pusztán munkakapcsolat, az évek során remekül összekovácsolódtunk. Elmondhatjuk, hogy mindketten szenvedéllyel űzzük a szakmánkat, és egyaránt örömet lelünk a vizuális történetmesélésben.

Egy összeszokott csapat

A megannyi közös munkánk során kialakult egyéni stílusunk. Az esküvő gyorsan és hirtelen zajló eseményein nagy előnyt jelent, ha a fotográfus és a videós együtt, kollégaként tudnak dolgozni. Az összeszokás hatalmas előny, hogy ne hátráltassuk, hanem segítsük egymást a kulcsmomentumok megörökítése közben.

Legyetek önmagatok

Hiszünk abban, hogy a legjobb, ha önmagatokat adjátok. Ehhez arra van szükség, hogy bízzatok az össztöneitekben, legyetek természetesek, mi mindent megteszünk, hogy konfotosan érezzétek magatokat a velünk töltött idő során. Legkevésbé sem szeretnénk, ha úgy éreznétek, hogy szerepelnetek kell, szimplán adjátok önmagatok. 

A MOZGÓKÉP EREJE

A fotóknak megvan a sajátos gyönyörű természetük, hogy történetet meséljenek. A filmekben megvan az immerzió ereje, hogy visszavigyenek a pillanatba, ahogy haljátok egymásnak tett fogadalmatok, ahogy szüleitek először látnak meg a menyasszonyi ruhátokban, ahogy a vőlegényed elérzékenyül az első találkozáskor. Ezek a pillanatok megérdemlik, hogy újraéljétek őket.

Scroll to Top