Voyonfilms

SZOLGÁLTATÁSAINK

Munkáink magas minőségének megőrzése érdekében, egy évben maximum 15 esküvőt vállalunk el. Így tudunk egyedi alkotásokkal szolgálni nektek.

KREATÍV PÁR VIDEÓZÁS ÉS FOTÓZÁS

EGÉSZ NAPOS RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS

AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETEN

HOGYAN DOLGOZUNK?

Választhatok csak videós, vagy csak filmes szolgáltatást is? Vállaljátok egyszerre mindkettőt?

Természetesen bármelyik kombináció lehetséges. Szívesen együttműködünk más fotós-filmes szolgáltatókkal is, ha csak a filmes, vagy csak a fotós szolgáltatásunkat vennétek igénybe. Nagyobb lagzik esetén külső partnereink állnak rendelkezésünkre, ha másodoperatőrre, vagy másodfotósra is szükség lenne.

Felveszitek a készülődést is?

Igen, szeretünk korán érkezni. Felvesszünk vágóképeket a helyszínekről, a dekorról, megörökítjük a vőlegény és menyasszony készülődését.

Vállaltok külön napi kreatív forgatást és fotózást?

Örömmel teszünk eleget az ilyen kérésnek. A külön napi kreatív forgatás során nagyobb szabadságunk van lenyűgöző felvételeket készíteni, több helyszínt bejárhatunk, nem utolsó sorban, ti is felszabadultabbak és nyugodtabbak vagytok, ha nem az esküvő napjának szoros menetrendjébe kell belezsúfolni a portréfotók elkészítését.

Készítetek drónfelvételeket is?

Igen, ha lehetőségünk van, kihasználjuk a légi felvételek nyújtotta lenyűgöző perspektívát.

Nem szeretek a kamera előtt pózolni, nem szeretem, ha fotóznak.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a portré forgatás és fotózás egy felszabadult élmény legyen számotokra. Gondoljatok rá úgy, mint egy közös séta, egy kirándulás velünk, ahol megismerhetünk titeket, sokat nevetünk, és közben apró instrukciókat adunk nektek, hogy szép felvételek készülhessenek. A szertartások és a lagzi során igyekszünk láthatatlanok lenni és beleivódni a násznépbe, hogy elkaphassuk a valós pillanatokat.

Mi az a highligt videó?

Az esküvőtök legszebb, legkülönlegesebb pillanatait foglalja össze 4-5 percben.  Romantikus, drámai, megható, vagy akár vicces. Ez tőletek függ, a filmjeinkkel igyekszünk autentikusan átadni a történeteteket. A videóban felszólaló zenéket különös gonddal válogatjuk meg az esküvőtök hangulatához és egyéniségetekhez igazodva.

Hosszú filmet is készítetek?

Csomagajánlatunk tartalmaz dokumentarista vágást is, ami tartalmazza a szertartások, beszédek, fogadalmak és az első tánc közvetítés jellegű felvételeit és részletesen mutatja az esküvőtöket.

Mennyi idő alatt készülnek el a fotók és a filmek?

Csomagajánlatunkban megtalálhatóak előzetes videók és fotók, amiket 2 héten belül átadunk. A teljes anyag elkészüzlése 6-8 hetet vesz igénybe, aminek leadási határidejét a szerződésben rögzítjük.

ÜZENJ NEKÜNK

Örömmel vesszük üzeneteiteket, érdeklődéseteket, osszátok meg velünk terveiteket a nagy napotokkal kapcsolatban.  Kérdéseitekre egy-két napon belül válaszolunk, és árajánlatot küldünk az igényeitekre személyre szabva.

FOGLALÁS

Amint kiválasztottátok egyik csomagajánlatunk, a szerződések aláírása és a foglaló beérkezte után érvényesül a lefoglalt dátumotok. Ettől a pillanattól garantáljuk szolgáltatásainkat az esküvőtökön.

KAPCSOLAT TARTÁS

A továbbiakban is rendelkezésetekre állunk, hogy átbeszéljük terveiteket, tapasztalatainkkal segítsünk a programterv kialakításában. Az esküvő előtt két héttel felvesszük veletek a kapcsolatot egy utolsó megbeszélésre. Az esküvő előtti hetet használjátok ki az egymásra hangolódásra, pihenésre. Mi felkészülten várjuk, hogy veletek dolgozhassunk.

Scroll to Top